Descriere: Costa Marina este un hotel de 2 stele cu arhitectura si mobilier traditionale insulei, dar care beneficiaza in acelasi timp de facilitati moderne. 

Localizare: Costa Marina este situat la numai 7 minute de mers pe jos de caldera, la 200 m de centrul capitalei Fira, zona cu magazine, restaurante, baruri, statii de autobuz si taxi.

Dotari camere: Cele 20 de camere sunt dotate cu wi-fi, aer conditionat, TV satelit, frigider, fierbator, baie cu uscator de par. 

Facilitati hotel: Costa Marina ofera clientilor mic dejun continental, parcare gratuita, posibilitatea inschirierii de masini, scooter sau ATV. 

Clasificarea oficiala: 2*

Web site: https://www.costamarina.gr/en/

Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
Taxa de statiune obligatorie - se plateste la receptie:
- 0,5 euro/camera/noapte la hotel 1-2*;
- 1,5 euro/camera/noapte la hotel 3*;
-  3 euro/camera/noapte la hotel 4*;
-  4 euro/camera/noapte la hotel 5*;
- 0,5 euro/noapte/apartament sau studio la unitatile de cazare tip apartamente si studiouri.vezi mai multe

transfer aeroport - hotel - aeroport; Transport Avion BUCURESTI - SANTORINI 2021 Bucuresti - Santorini; Taxe de aeroport; Transport Avion SANTORINI - BUCURESTI 2021 Santorini - Bucuresti; Reducere pachet

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Bucuresti catre Costa Marina (Fira - Santorini), Santorini, Grecia

Verifica tarife si disponibilitate