Localizare: Hotelul este situat la distanta de 3k de centrul orasului Marmaris Facilitati hotel: Hotelul oferă parcare gratuită. Oaspeții se pot distra cu ciclism, scufundări și excursii de pescuit în zonă. O dată pe săptămână, se organizeaza noapte turcească cu dans popular tradițional. Class Beach oferă mâncăruri internaționale și tradiționale turcești în bufet deschis și restaurant à la carte. De asemenea, este disponibil un snack bar. Facilitati camere: Camerele cu aer condiționat au balcoane și zone de relaxare. Fiecare cameră oferă vedere la grădina pitorească sau la Marea Mediterană. Toate camerele Hotelului Class Beach sunt dotate cu TV prin satelit și minibar.
Hotel Website: https://www.classbeachotel.com/en/

Localizare:

Hotelul este situat la distanta de 3k de centrul orasului Marmaris


Facilitati hotel:

Hotelul oferă parcare gratuită. Oaspeții se pot distra cu ciclism, scufundări și excursii de pescuit în zonă. O dată pe săptămână, se organizeaza noapte turcească cu dans popular tradițional.

Class Beach oferă mâncăruri internaționale și tradiționale turcești în bufet deschis și restaurant à la carte. De asemenea, este disponibil un snack bar.

 


Facilitati camere:

Camerele cu aer condiționat au balcoane și zone de relaxare. Fiecare cameră oferă vedere la grădina pitorească sau la Marea Mediterană. Toate camerele Hotelului Class Beach sunt dotate cu TV prin satelit și minibar.

 • 10% avans la inscriere; • 20% pana la 15.04.2022 • Diferenta de 70% se achita cu pana la 21 zile inainte de data calatoriei propriu-zise.

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Bucuresti catre CLASS BEACH, Bodrum, Turcia

Verifica tarife si disponibilitate