Ofertă valabilă

02.04.2020 - 07.11.2020

Oraș plecare

Bucuresti

Preț de la

1655 €

Transport

avion

Sejururi Exotice Seychelles 2020

De la 1655 € / persoana

Vezi Ofertă (pdf)

Fără niciun dubiu, Insulele Seychellesst au în capul listei destinaţiilor exotice cu peste 115 insule toate situate in Oceanul Indian, la sud de Ecuator. Printre cele mai cunoscute insule din Seychelles sunt: Mahe, La Digue, Praslin, Silhouette si Desroches. Arhipelagul a fost descoperit la începutul secolului XVI-lea de Vasco da Gama, dar a ramas nelocuit încă 150 de ani. Numele a fost dat de portughezi şi înseamnă “şapte surori”.

Capitala insulelor Seychelles este Victoria, şi este situată în Mahe cea mai mare insulă din arhipelag, care este şi port şi aeroport internaţional.Cunoscute pentru viaţa marină şi rezervaţiile naturale, insulele sunt gazda a peste 2000 de specii de plante, 1000 specii de peştişi locul în care se întâlneşte cea mai mare populaţie de ţestoase Aldraba. În insula Praslin se află rezervaţia naturală Valle de Mai ce face parte din patrimoniul Mondial UNESCO dar şi simbolul insulelor, cocotierul “coco de mer” cu o formă deosebită a fructului.Limbile oficiale sunt franceza, engleza şi creola.

Cele mai întâlnite ingrediente sunt carnea de miel, peştele, fructele de mare, legumeleşi fructele, printre care papaya, mango, banane, avocado, grapefruit şi ananas. Bucătăria creolăa fost pastrată, dar are numeroase influenţe englezeşti, franţuzeşti, chinezeşti şi indiene. Printre băuturile ce se regăsesc aici sun calou –vinul de palmier, şi bacca –un lichior de trestie de zahăr.

Destinație

Seychelles

Oraș destinație

Statiuni

Tip ofertă