Ofertă valabilă

15.04.2020 - 01.11.2020

Oraș plecare

Nu se aplică

Preț de la

79 €

Transport

indivdual

Premium-Apartamente Sonnenbahn in St. Michael in Lungau

De la 79 € / persoana

Vezi Ofertă (pdf)

St. Michael: situatla 1 075 m altitudine, 3 600 de locuitori, in parcul Biosferei UNESCO Lungau, in sudul insorit al regiunii Salzburg, la poalele masivului alpin Speiereck. Numeroase trasee pentru drumetii, trasee Mountainbike, tururi de rafting si de caiac, alte oferte de agrement si relaxareStatiunile Katschberg se afla la 6km departare, Obertauern la 27km.

Premium Apartamente Sonnenbahnsunt nou construite in Decembrie 2017, excelent amplasate latelescaune, fiind la doar 50 m departare de statia de transport pe cablu “Sonnenbahn”.Restaurant in apropiere, statia autobus la 100 m departare, la 600 m se afla strandul public in aer liber St. Michael, la 12 km piscina publica cu piscina interioara Tamsweg (10 min. calatorie auto). Centrul pitorestei localitati alpine se afla la 200-300 m departare cu baruri, shops, banca, supermarkt, etc.

Apartamentele sunt orientate catre sud siau terase private. Fiecare apartament are o parcare proprieacoperita (carport). Locuri de parcare suplimentare la cerere. De asemenea, se ofera spatiu de depozitarea bicicletelor sau echipamentului de drumetie.Apartamentele sunt construite cu materiale de prima calitate, din lemn masiv, si ofera un hol cu spatiu dedepozitare, bucatarie deschisa, living-room cu sofa extensibila ptr. 2 persoane, flat-SAT-TV, 1 sau 2 dormitoare cu pat dublu, precum si terasa spatioasa. Bucatariile sunt dotatecu aragaz electric cu 4 ochiuri si cuptor electric, masina de cafea, cuptormicrounde, masina de spalat vase, toaster, fierbator de apa electric, prosoape de bucatarie.

Destinație

Austria

Oraș destinație

Sankt Michael im Lungau

Tip ofertă