Vest Travel & Vacances

Agentia de turism “Vest Travel & Vacances” Arad face parte dintr-un grup de firme care a aparut in 1992 si a desfasurat activitati turistice si de transport sub denumirea de “Romania Service Vacances”. Activitatea in Arad a inceput-o in anul 1996 sub denumirea de ”Romania Service Vacances” si apoi a fost continuata sub numele de ”Romania Travel & Vacances”.

Agenția este autorizată agent pentru:

Aerotravel Vacante

Amadeus Travel

Fibula Air Travel Agency

Hotelcon

Interra

Kuşadasi

Aerotravel Lutfhansa

Neckermann

Octopus Travel

Thomas Cook

TUI

Mai multe despre noi

Din anul 1997 activitatea sa desfasurat in locatia aflata pe B-dul Revolutiei nr. 57, Arad

Activitatea agentiei se axeaza pe:* vacante si sejururi in Romania , * vacante si sejururi in strainatate, *bilete de avion, * rent a car , *service turistice pentru studentii, profesori , tinerii, *turism de afaceri & evenimente, * broker imobiliare pentru locatii de vacanta. Agentia, in prezent opereaza si detine sisteme de rezervari directe sionline pentru: bilete avion, rezervari hoteluri in toata Europa, America, Asia, rezervari si inchirieri rent a car, sisteme de rezervari locuri pentru vacante de vara si iarna.

In perspectiva agentia doreste dezvoltarea altor servicii turistice: *turismul medical (ce se va adresa in principal persoanelor stabilite in strainatate ), *vacante exotice si croaziere, * weekend & shopping in Europa.

Aceasta dezvoltare va implica cu siguranta aparitia unei noi locati pentru desfasurarea activitatilor.

Activitatea agentiei este asigurata de biroul de turism, biroul de marketing & evenimente, biroul de contabilitate avand personalul permanent calificat si cu experienta si colaboratori(ghizi, organizatori si promotori de vacante) cu experienta. Agentia este membra a C.C.I.A. Arad, A.N.A.T Romania, A N.T.R.C. Romania, R.C.B. Romania.

Vest Travel & Vacances este membra:

Agentia Nationala a Agentiilor de Turism din Romania

Camera de Comert si Industrie Arad

Asociatia nationala de Turism Rural, Ecologic si Cultural

Romanian Convention Bureau